ANALIZA SOFTWARE

Analiza Software Managment Motor

Prin prelucrarea softului integrat in calculatorul de motor  putem observa majoritatea modificarilor aduse pentru ascuderea anumitor greseli,corectii sau modificari parametraje.

Verificare software motor si comparare cu softul original livrat de fabricant

Prin analiza se observa daca s-au adus modificari in softul de managment a motorului pentru:

-Anularea Valvei EGR / Clapeta Acceleratie/ Flapsuri Admisie/Senzori defecti

-Anularea Filtrului de Particule /AdBlue SCR/Chiptuning

winols change egr map 2

Alte analize disponibile pe calculatorul de motor:

-Citirea Seriei de  caroserie VIN direct din procesorul calculatorului de motor

-Citiriea numarului de Km reali direct din memoria calculatorului de motor

-Soft incomaptibil cu masina/soft eronat/tabela stearsa erori

-Diagnosticare profesionala pentru identificare erori sau alte probleme electronice

HEXVIN

Datele obtinute prin analiza softului din calculatorul de motor ne ajuta sa stabilim integritatea celui mai important calculator de pe masina,astfel putem sti daca s-au adus modificari la soft pentru ascunderea  problemelor enumerate mai sus.

Softul din calculatorul de motor se extrage in general prin mufa de diagnosticare OBD montata in interiorul masini.La modelele noi de masini extragerea softului original poate fi facut doar prin demontarea calculatorului de motor de pe masina si prelucrarea lui pe banc.Pentru citirea si scrierea softului folosim doar scule originale cu licenta,astfel avem acces la toate bazele de date cu softuri originale de producator pentru a face comparatia cat mai exacta intre softul de pe masina si cel care trebuia sa fie instalat pe masina.

Experienta de peste 10 ani in domeniul Automotive Electronics ne ajuta la abordarea fiecarei masini,astfel multe lucruri se pot afla intr un timp mult mai scurt iar rezultatul final este unul profesional!

afs bmw

Analiza Imobilizator Electronic/Analiza Chei Auto

-verificarea numarului de sasiu VIN din imobilizatorul masinii si compararea lui cu seria masinii

-verificarea numarului de chei memorate in masina si compararea cu numarul de chei prezente

-verificarea seriei de sasiu VIN din cheile auto

-verificarea inregistrarii cheilor in memoria masinii dupa data si ora

-verificare numar de km parcursi cu ultima cheie,data la care s-au parcurs etc

Analizele de Km si Chei sunt specifice fiecarei marci si model in parte,doar unele modele stocheaza aceste date in chei sau in imobilizatorul masinii.

Pentru mai multe detalii privind serviciul de Analiza Software motor si Imobilizator Chei va rugam sa ne contactati cu detalii despre masina dvs.

ANALIZA KM REALI

Numarul de km reali este mereu o intrebare pentru toti cumparatorii de autovehicule second hand.In general acestia sunt modificati pentru a insela clientul sau firmele de asigurare si leasing.

Majoritatea autovehiculelor noi stocheaza numarul de km rulati in mai multe componente prezente pe masina uneori si in cheia de pornire.Modulele ce stocheaza km au functii comune cum ar fi motor,contact pornire,senzor baterie,ABS/ESP,etc.Manipularea in unele dintre aceste module este imposibila.

Cu metodele si tehnologia detinuta pentru astfel de verificari putem evidentia diferentele de km in respectivele module fata de numarul de km afisati in ceasul de bord.Unde exista suspiciuni de manipulare completa respectivele module pot fi dezasamblate si verificate pentru prezenta urmelor de manipulare,lipsa sigiliului de pe ceasul de bord ,prezenta filtrelor de stopare km,etc.

In general verificariile sunt oferite pe autovehicule productie dupa 2010,cele mai vechi nu stocheaza numarul de km in multe module astfel rezultatul nu este unul concret.Modificarea numarului de km poate fi facuta de client doar in modulul de comanda sau ceasul de bord atunci cand acesta este schimbat cu unul second hand sau nou.

In functie de autovehicule putem citi numarul de km parcursi din :

-Calculator motor diesel si benzina (nr de km totali,nr de km filtru particule,nr de km parcursi de la ultima regenerare ,numar de km parcursi cu eroare,km de la ultimul schimb de ulei etc)

-Cutie viteze VAG 

-Modul imobilizator /Contact cheie pornire

-Senzor baterie

-Modul ABS/ESP  

-Citire directa din Cartela/Cheie pornire

-Alte module specifice fiecarui producator

Pentru mai multe detalii referitoare la analzia numarului de km stocati in alte locatii decat ceasul de bord va rugam sa ne contactati cu detalii referitoare la marca model si an de fabricatie penru a v-a putea furniza mai multe detalii.

ANALIZA SERIE CAROSERIE

Prin analiza serilor de caroserie se poate observa prezenta calculatoarelor  si modulelor montate cu alte serii VIN fata de original

Compararea lor cu seria de caroserie prezenta in actele de provenienta,poate evidentia manipularea partiala sau totala a autovehiculului  in cauza.Ulterior seriile de caroserie pot fi verificate in bazele de date Europene cu autovehicule declarate furate.

In general seriile de caroserie sunt prezente in toate modulele montate pe masina inclusiv in cheia de pornire.

ISTORIC ONLINE

Verificare autovehicul in functie de istoricul online inregistrat in bazele de date din Europa si Romania